Sunday, 14 January 2018

CEO Mary Jardin Keluar TV Al-Hijrah Selepas Setahun

Assalamualaikum semua. Fana nak beritahu berita gembira. Seperti yang anda baca tajuk post kali ini. Teruja kan. Bila ceo Mary Jardin, Dr Maryam Aziz keluar tv Al-Hijrah, semua agen gembira teruja tidak terkata. 

Mestilah gembira. Pengasas doktor muslimah keluar tv promosikan barang baik lagi halal kan. Barang baik sudah pergi berlangkah lebih jauh selepas setahun dilahirkan. Alhamdulillah. Lebih ramai akan dapat manfaat selepas ini. Insya-Allah. Video keluar dalam slot Assalamualaikum. Bukan main lagi para peserta Make Up Workshop dan English Hi-Tea jadi retis tau. Meriah berwarna ungu semuanya. Oh, rakaman video itu diambil sempena training MUA di hq, Star Avenue Shah Alam, 7 Januari yang lalu. 

Bagi yang belum mengetahui tentang Mary Jardin, mari Fana cerita sedikit. Mahu dengar tak?Mary Jardin

Mary Jardin ini satu syarikat yang mengeluarkan skincare organik bebas bahan kimia dan bebas paraben. Semua orang takut kan dengan paraben. Semua orang juga takut dengan bahan kimia yang akan merosakkan kulit wajah kita. Sebenarnya Fana tak dapat tengok pun. Waktu geng surilavender beritahu masuk tv al-Hijrah, Fana tengok jam sudah jam 10 pagi. Aduyai memang terlepas lah kan. Meroyan kejap belakang pintu. 

Nah, lihatlah beberapa keping slot yang meriah ya amat. Syiokk betul. 

ceo-mary-jardin-keluar-tv-alhijrah (1)ceo-mary-jardin-keluar-tv-alhijrah (2)ceo-mary-jardin-keluar-tv-alhijrah (3)

Lepas ini kita masuk tv3 pula tau Dr Maryam Aziz. Hihi.

No comments:

Post a Comment